Menu

Vernieuwen
Onderhouden

Met aandacht
voor jou

Levensduur
verlengen
met passie

Als vastgoedeigenaar wilt u de waarde van uw vastgoed behouden door optimaal onderhoud en beheer. En dat het liefst tegen zo laag mogelijke kosten. Wij hebben brede ervaring in vastgoedonderhoud, zowel in de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is het verlengen van de levensduur van bestaand vastgoed onze passie. Deze ijzersterke combinatie van ervaring en passie komt tot uiting in onze kosteneffectieve aanpak. Als opdrachtgever heeft u voortdurend inzicht in de meerwaarde die dat oplevert.

Onze Rotterdamse roots ziet u terug in onze directe, persoonlijke aanpak. We kruipen in de huid van alle belanghebbende partijen en creëren een evenwicht. De sleutel tot succes ligt in echte betrokkenheid, een groot probleemoplossend vermogen en een drive voor innovatie.

Onderhouden

Een flexibele werkmentaliteit is het halve werk

De Nieuwe Norm neemt onderhoud, begeleiding, communicatie en coördinatie volledig over om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen. Bij een meerjarenplan houden we de waarde van uw woningportefeuille door planmatig onderhoud op het gewenste niveau. Duurzaamheid is bij ons altijd het uitgangspunt. We onderscheiden ons door een zeer flexibele werkmentaliteit. Onze ervaring leert dat je door samenwerking op basis van vertrouwen het meeste bereikt. Vanaf het allereerste begin betrekken we alle disciplines en belanghebbenden bij het proces en dit blijft zo tot het einde van de samenwerking. Er is sprake van een gedeelde focus op een kosteneffectief eindresultaat. Dit ziet u in de praktijk onder meer terug in een beperking van wachttijden en dubbele controles.

"Uit ervaring weten we dat je het meest bereikt door samenwerking op basis van vertrouwen."

– Hans Gravesteijn, unitmanager onderhoud

Renovatie utiliteit

Het begint met samen om de tafel zitten

Renoveren is vanuit onze visie duurzamer dan nieuwbouw. Maar dan moet het wel op de goede manier gebeuren. Elk renovatieproject is immers anders en vraagt om een eigen aanpak. De Nieuwe Norm stelt per project een deskundig team van bouwprofessionals samen. Dit team gaat om de tafel zitten en stelt een helder doel: verhoging van de waarde, de kwaliteit en het rendement van uw vastgoed. De Nieuwe Norm werkt bij voorkeur in een alliantie waarin alle bouwpartners een duidelijke stem hebben. De gedeelde verantwoordelijkheid voor het eindresultaat zorgt ervoor dat partijen verder kijken dan de eigen discipline en elkaar helpen met het oplossen van problemen. Het resultaat: een efficiënt project dat door iedereen wordt gedragen en u als opdrachtgever in minimale tijd maximaal tevreden stelt.

"Als alle disciplines samen één hecht team vormen, zie je dat terug in het eindresultaat."

– Ronald Grootendorst, werkvoorbereider

Renovatie woningbouw

Aanvoelen dat de ene bewoner de andere niet is

Voor woningbouworganisaties en beleggers voert De Nieuwe Norm vaak renovaties uit met een seriematig karakter, zoals werkzaamheden aan een badkamer of keuken bij een groep woningen of bij een individuele woning. Het hele traject kunt u bij ons onderbrengen. Van het begeleiden van bewoners tot de uitvoering en oplevering conform het Programma van Eisen van de opdrachtgever. Ook hier geldt: transparantie en heldere communicatie zijn het halve werk. Als bouwonderneming moet je er rekening mee houden dat de ene bewoner de andere niet is. Daarom zorgen wij dat alle bewoners precies weten wat ze kunnen verwachten en wanneer, en wat er van hen wordt verwacht. Bij afwijkingen in de planning stellen we de betrokken zo snel mogelijk op de hoogte van de situatie. Zo voorkomen we misverstanden en onnodige irritatie. Ook houden we u als opdrachtgever continu up-to-date, zowel uitvoeringstechnisch als administratief.

"Bewoners snel informeren en uitleg geven, zo voorkom je misverstanden en onnodige irritatie."

– Arie Jan Oversloot, uitvoerder