Menu

'Wij hebben een
antenne voor de succesvolle
transformatie
van vastgoed'

‘De sloop van karakteristieke gebouwen in de binnenstad gaat De Nieuwe Norm aan het hart. Wij zien het als een gemiste kans voor de eigenaar en voor de stad. Juist de historische uitstraling van een pand verhoogt de waarde van het vastgoed. Waarom zou je slopen als je ook de buitengevel kunt behouden en alleen de binnenkant transformeren naar een nieuwe, kansrijke functie?

De Nieuwe Norm heeft een speciale antenne voor de succesvolle transformatie van vastgoed. Onder het motto ‘Het nieuwe vastgoed staat er al’ transformeren we sinds vier jaar binnenstedelijk vastgoed tot eigentijdse stadsappartementen, kantoorruimten en hotelaccommodaties. Als we een kansrijk project zien, durven we hiervoor onze kop uit te steken. We kennen de markt en de wensen van eindklanten. Concluderen we na grondig vooronderzoek dat een gebouw een rendabel tweede leven kan krijgen, dan durven we vastgoedeigenaren en beleggers ook een rendementsgarantie te geven. Niemand komt voor verrassingen te staan tijdens de uitvoering of erna; wat we beloven aan de voorkant, realiseren we aan de achterkant.

De kracht van De Nieuwe Norm ligt in onze focus: we doen alleen waar we goed in zijn, de rest doen we niet. Ons gedreven team houdt een project van begin tot eind in eigen hand. Onze groeiende expertise zorgt ervoor dat we steeds meer problemen al in het voortraject tackelen en onze werkprocessen voortdurend verbeteren. We zijn een Rotterdams bedrijf, eerlijk en recht-door-zee. Dat onze klanten dat waarderen blijkt uit de vele langdurige vertrouwensrelaties met klanten.’

Michel Schipper, directeur De Nieuwe Norm