Menu

Vidomes en De Nieuwe Norm vieren de oplevering van de Debussyflat

De Nieuwe Norm | Actueel | Vidomes en De Nieuwe Norm vieren de oplevering van de Debussyflat De Nieuwe Norm | Actueel | Vidomes en De Nieuwe Norm vieren de oplevering van de Debussyflat

De werkzaamheden aan de Debussyflat zijn nu officieel afgerond. Reden voor Vidomes en De Nieuwe Norm om de bewoners uit te nodigen voor een feestje!

Meer wooncomfort en lagere woonlasten voor huurders. Dat was het doel van het groot onderhoud aan de Delftse Debussyflat. De Nieuwe Norm is begin 2016 begonnen met het werk in opdracht van woningcorporatie Vidomes. De woningen hebben een opknapbeurt gekregen, een nieuwe badkamer en toilet en zijn energiezuiniger geworden. Bovendien hebben de entreehal en het voorterrein een ‘facelift’ gekregen.

De woningen waren al enige tijd opgeleverd, maar nu de werkzaamheden aan de nieuwe entreehal ook zijn afgerond is de renovatie van de Debussyflat in Delft officieel ten einde. Om dit te vieren nodigden Vidomes en De Nieuwe Norm de bewoners van de 195 woningen op 24 augustus uit voor een feestje waarbij Vidomes de bewoners een grote plant voor in de entreehal cadeau deed. Daarnaast was er voor de kinderen een groot springkussen neergezet en werden er door het warme weer ijsjes uitgedeeld.