Menu

Update vanaf het Weena, Rotterdam

De Nieuwe Norm | Actueel | Update vanaf het Weena, Rotterdam De Nieuwe Norm | Actueel | Update vanaf het Weena, Rotterdam

In juli mochten Maarsen Groep en De Nieuwe Norm de Premier Suites in Ierland bezoeken. De indrukken die we daar hebben opgedaan, hebben we mee naar huis genomen en omgezet in twee volledig ingerichte voorbeeld hotelkamers.

Woensdag, 14 september 2016, heeft de PREM Groep ons een bezoek gebracht om de voorbeeldkamers te komen bekijken. Én, ze hebben groen licht gegeven! Dit betekent dat we kunnen starten met het opbouwen van het hotel. We zijn namelijk nagenoeg klaar met het slopen van het 16 verdieping tellende gebouw. Ook is er reeds een start gemaakt met de gevelreiniging en het vervangen van het kitwerk van de gevels.

Transformatie
Medio 2017 opent het Ierse PREM Group op de eerste tien verdiepingen 104 Premier Suites. Het is de eerste vestiging van Premier Suites in Nederland en een nieuw concept voor Rotterdam. Voor de internationale allure van het Rotterdam Central District vormt het dan ook een waardevolle toevoeging. Op de begane grond komt een levendige lobby, waarin de receptie en een coffee lounge voor zowel bewoners als kantoorgebruikers zijn gecombineerd. Voor de gasten van Premier Suites is daarnaast een fitnessruimte voorzien.

Plan van Aanpak
Geinteresseerd in hoe we dit gehele project willen aanpakken? Lees dan ons plan van aanpak.

16 september 2016