Menu

Sneak preview Neudeflat

De Nieuwe Norm | Actueel | Sneak preview Neudeflat

Onze klanten kregen 8 september jl. dé sneak preview van een van onze transformaties in uitvoering: het voormalig kantoorpand de Neudeflat in Utrecht.

Een mooi (voor)uitzicht
Vanaf 15.30 uur werd men met de bouwlift naar de 15e verdieping genomen. Waar iedereen de eerste resultaten van de transformatie met eigen ogen kon zien. Om vervolgens op de 16e verdieping te worden ontvangen met een hapje en een drankje. De weergoden waren ons goed gezind waardoor iedereen op het terras kon genieten van het mooie uitzicht over Utrecht.

Transformatie
De Neudeflat zal, zonder haar eigenzinnige schoonheid te verliezen, gerenoveerd worden en kan daardoor tezamen met de transformatie er eindelijk voor zorgen dat de stadsbewoners trots op haar kunnen zijn. Na een jarenlange doorn in het oog van vele Utrechters te zijn geweest, kan de Neudeflat nu een waardevolle huisvesting bieden aan 88 hoogwaardig afgewerkte appartementen. Eind 2016 mag, na de oplevering, de Neudeflat haar nieuwe identiteit gaan uitdragen. De verhuur van de appartementen is reeds gestart: hurenindeneudeflat.nl

9 september 2016