Menu

Peellandstraat, hier zijn we weer!

De Nieuwe Norm | Actueel | Peellandstraat, hier zijn we weer!

Je weet dat je goed bezig bent, als je ook fase twee van een project mag uitvoeren. Dit is het geval bij Woonbron. Na 54 woningen te hebben gerenoveerd aan de Peellandstraat en omgeving, mag De Nieuwe Norm door naar de volgende ronde: fase twee.

Het project bestaat uit groot onderhoud voor 33 woningen en 19 bergingen aan de Peellandstraat en omgeving in Rotterdam. We zullen de woningen voorzien van nieuwe kozijnen en gevelelementen. Ook passen we de hemelwaterafvoeren aan. Binnen in de woningen brengen we nieuwe ventilatiesystemen aan.

In het eerste kwartaal van 2016 gaan we van start. Tijdens de werkzaamheden kunnen de bewoners gewoon in hun woningen blijven. Om dit goed te laten verlopen, zal er intensief met de opdrachtgever en de bewoners worden samengewerkt. De Nieuwe Norm heeft ervaring met dit soort projecten en weet als geen ander dat de ene bewoner de andere niet is. Door heldere communicatie en samenwerking weten we zeker dat we ook hier alle betrokken partijen tevreden kunnen stellen.