Menu

Neudeflat open voor publiek #DVDA

De Nieuwe Norm | Actueel | Neudeflat open voor publiek #DVDA De Nieuwe Norm | Actueel | Neudeflat open voor publiek #DVDA

Juni van dit jaar hebben we voor het publiek de Neudeflat opengesteld op de Dag van de Architectuur. Binnen no-time waren alle rondleidingen volgeboekt.

Met veel plezier hebben medewerkers van De Nieuwe Norm en A3 Architecten laten zien hoe ze de Neudeflat aan het transformeren zijn naar een waardevolle huisvesting met hoogwaardig afgewerkte appartementen. Met als kers op de taart een kijkje op de binnenstad van Utrecht vanaf de 16e verdieping.

Transformatie
De Neudeflat zal, zonder haar eigenzinnige schoonheid te verliezen, gerenoveerd worden en kan daardoor tezamen met de transformatie er eindelijk voor zorgen dat de stadsbewoners trots op haar kunnen zijn. Na een jarenlange doorn in het oog van vele Utrechters te zijn geweest, kan de Neudeflat nu een waardevolle huisvesting bieden aan hoogwaardig afgewerkte appartementen. Eind 2016 mag, na de oplevering, de Neudeflat haar nieuwe identiteit gaan uitdragen.

12 juli 2017