Menu

Jansbuitensingel 24 in de transformatie

De Nieuwe Norm | Actueel | Jansbuitensingel 24 in de transformatie De Nieuwe Norm | Actueel | Jansbuitensingel 24 in de transformatie

Aan de Jansbuitensingel 24 in Arnhem is het transformatieproces gestart. Het aan de rand van de stad liggende pand transformeren we naar patiowoningen en stadsappartementen. Het doel is om de woningen in het najaar van 2018 op te leveren aan onze opdrachtgever, Syntrys Achmea Real Estate and Finance.

Werkzaamheden
Het voormalig kantoorpand wordt gesloopt tot aan het casco. Vervolgens zal worden aangevangen met de opbouw van de nieuwe staalconstructie en de galerijen aan de achtergevel. Als deze werkzaamheden zijn afgerond, zullen we starten met het monteren van de HSB-wanden en met de inpandige afbouwwerkzaamheden.

Opdracht
In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate and Finance transformeren we het voormalige kantoorpand aan de Jansbuitensingel 24 naar vijf patiowoningen van circa 155 m² en 35 stadsappartementen van circa 75 m². Doordat de woningen in een voormalig kantoorgebouw gerealiseerd worden beschikken zij over extra kwaliteiten zoals hoge plafonds. Door het contrast tussen de bestaande en nieuwe onderdelen te accentueren wordt het gevoel van wonen in een niet alledaagse woning flink versterkt.