Menu

Feestelijke opening Premier Suites Plus Rotterdam

De Nieuwe Norm | Actueel | Feestelijke opening Premier Suites Plus Rotterdam De Nieuwe Norm | Actueel | Feestelijke opening Premier Suites Plus Rotterdam

Donderdag 28 september 2017 is de Premier Suites Plus Rotterdam officieel geopend. Per juli 2017 mochten de gasten reeds overnachten in het voormalige kantoorgebouw, welke door De Nieuwe Norm is getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met 104 hotelappartementen, winkels, horeca en kantoren.

Premier Suites
De Ierse PREM Group opent hiermee haar eerste vestiging Premier Suites in Nederland en een nieuw concept in Rotterdam. Voor de internationale allure van het Rotterdam Central District vormt het dan ook een waardevolle toevoeging. Op de begane grond is een levendige lobby, waarin de receptie en een coffee lounge voor zowel bewoners als kantoorgebruikers zijn gecombineerd. Voor de gasten van Premier Suites is daarnaast een fitnessruimte voorzien. De appartementen zijn ruim van opzet en modern ingericht. De suites zijn ingedeeld in een woon- en slaapgedeelte en hebben een volledig uitgeruste keuken. In het woongedeelte kan de gast relaxen, werken, koken en dineren. Met twee flatscreentelevisies kan er zowel vanaf de comfortabele bank als vanaf het bed televisie gekeken worden.

Premier Offices
Op de tiende tot en met de zestiende verdieping blijft de kantoorfunctie behouden. Deze verdiepingen zijn hoogwaardig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor verhuur in units van minimaal circa 300 vierkante meter VVO. De installaties voor het hele gebouw zijn vervangen zodat het gebouw weer voldoet aan de eisen van de huidige tijd en het energieverbruik sterk wordt verminderd.

Retail en horeca
In de plint van het gebouw zijn verschillende zelfstandige retail- en horecaunits gepland. Hiertoe is de gevel van de begane grond en eerste verdieping in zijn geheel vervangen door een transparante faƧade, vormgegeven in stijl van de aangrenzende nieuwbouw FIRST Rotterdam.

Weena gebied
Het gebouw maakt deel uit van het Weena gebied, direct tegenover het Rotterdamse Centraal Station, dat door Maarsen Groep gefaseerd wordt ontwikkeld.

Plan van Aanpak
Geinteresseerd in hoe we dit gehele project hebben aangepakt? Lees dan ons plan van aanpak.