Menu

De Nieuwe Norm verhuist naar Van Nellefabriek

De Nieuwe Norm | Actueel | De Nieuwe Norm verhuist naar Van Nellefabriek

Onze passie voor duurzame herontwikkeling is bekend. Dat willen we ook tot uiting laten komen in ons kantoor. Daarom transformeren we op het terrein van de Van Nellefabriek aan de Delfshavense Schie in Rotterdam een voormalige tabakloods tot kantoorruimte. Eind 2015 trekt De Nieuwe Norm hierin.

Vanaf 1931 kwam het aroma je tegemoet op het fabrieksterrein aan de Schie. Daar produceerde Van Nelle haar koffie, thee en tabak. Later kwamen daar ook instantpudding en kauwgum (de beroemde Chiclets) bij. In 1995 kwam een eind aan de productie. Drie jaar later nam een groep enthousiaste investeerders het initiatief voor een ambitieuze renovatie van de in onbruik geraakte fabriek.

Momenteel is het de thuisbasis van meer dan tachtig grote en minder grote ondernemingen en vinden er talloze (internationale) congressen en netwerkevenementen plaats. De fabriek is het voornaamste industriële Rijksmonument in Nederland en staat sinds 2014 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Nieuwe Norm, een echt Rotterdams bedrijf met als motto ‘het nieuwe vastgoed staat er al’ kan zich geen beter thuishonk wensen. Ons nieuwe kantoor in een getransformeerde authentieke loods heeft de juiste look and feel en zet ons motto kracht bij!