Menu

BIM-men met De Nieuwe Norm

De Nieuwe Norm | Actueel | BIM-men met De Nieuwe Norm

Door het Bouw Informatie Model (BIM) ontzorgen we de opdrachtgever, eigenaar en investeerder maximaal bij complexe binnenstedelijke vraagstukken. Onder het motto ‘Het nieuwe vastgoed staat er al’ bieden we deskundig inzicht in alle fases van ontwerp tot en met de bouw. Op deze manier kunnen we vastgoedeigenaar en investeerder minimale zorgen geven tegenover maximale transparantie en inspraakmogelijkheden.

BIM?
Onrendabele leegstand kan worden voorkomen door het herontwikkelen, transformeren of herbestemmen van bestaand vastgoed. Door kennis van Bouw Informatie Model (BIM) te combineren met onze passie en ervaring voor herontwikkeling en transformatie komen we tot verrassende resultaten. Op een eenvoudige manier wordt inzichtelijk gemaakt hoe haalbaar een project is, waar de zwaktes en mogelijkheden liggen van het bestaande vastgoed én wordt 80% van de risico’s reeds geëlimineerd.

Met BIM wordt voldaan aan alle wensen van de klant, de toekomstige gebruiker én stroomlijnt dit model het werkproces. Door BIM als middel binnen de Lean filosofie te gebruiken worden interessante resultaten behaalt binnen de bouw. Zeker als we er voor openstaan om de traditionele processen te doorbreken en te hervormen voor het nieuwe bouwen.

Wil je meer weten?
Wij zijn “De Nieuwe Norm”: transformeren, herbestemmen, vernieuwen en onderhouden van bestaand vastgoed is onze specialisatie. Vragen wat wij voor elkaar kunnen betekenen, neem contact op met Pim.vanMeer@denieuwenorm.nl of 010 415 58 38. Ketenintegratie is samenwerken! Kom maak met ons vastgoed beter!

7 april 2017