Menu

Aan de slag in de Vogelbuurt in Dordrecht

De Nieuwe Norm | Actueel | Aan de slag in de Vogelbuurt in Dordrecht

Begin februari is De Nieuwe Norm gestart met de renovatie van de woningen in de Vogelbuurt in Dordrecht. Het betreft een grootschalige renovatie van circa 35 flatwoningen en circa 100 eengezinswoningen. Deze opdracht voeren we uit in opdracht van Woonbron.

Omvang
Van de circa 135 woningen zullen we de keuken, badkamer en toilet renoveren, mechanische ventilatie aanbrengen, waar nodig een cv-installatie nieuw aanbrengen óf vervangen. De bewoners mogen zelf kiezen of en welke werkzaamheden we uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijven de woningen bewoond. Echter, is er wel een woning beschikbaar waar kan worden gedoucht, kleding worden gewassen en een woonkamer is ingericht waar overdag gebruik van kan worden gemaakt.

Vogelbuurt
Vogelbuurt is een buurt ten oosten van het centrum van Dordrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland. De wijk is gebouwd in de jaren vijftig van de twintigste eeuw. Samen met de Indische buurt, de Transvaalbuurt en het Land van Valk vormt de Vogelbuurt de wijk Het Reeland.